Кариера/ Вработување
„За луѓето се работи“ и тие се нашата конкурентска предност. Градиме  средина во која вработените се на прво место и посветуваме големо внимание за нивниот личен и професионален развој.

Ние сакаме нашите клиенти и потрошувачи да нѐ препознаваат по квалитетот на нашите вработени. Тоа е организациската култура во нашата компанија и континуирано сме во потрага по професионалци кои се вклопуваат во нашиот тим.

Доколку сакате и вие да бидете дел од тимот, да оставите личен белег или пак да ја посетите нашата компанија за да се запознаете со работата и вработените, пратете ни го вашето CV.
 

Услови за користење на web-site / Kонтакт
Bionika copyright. Сите права задржани. Услови на користење / Приватност / Мапа на сајтот