Диететски производи
Изборот на препаратите на Бионика Фармацеутикалс е резултат на потребите на модерното време и развој. Составот на секој од производите е базиран на последните научни достигнувања, а строгата контрола на квалитетот гарантира дека производите ги задоволуваат најригорозните прописи за фармацевтски квалитет. Препаратите се исклучиво од природно потекло и не содржат синтетски супстанции, додека одбраната дозирана форма обезбедува целосна искористливост на составните компоненти на препаратот.

Сите овие производи се природни и доколку се зема дневната препорачана доза во упатството, тие се безбедни и не доведуваат до никакви несакани ефекти.

Нашите производи припаѓаат во групата на диететски додатоци во исхраната. Помагаат во одржување на здравјето, а во случај на болест одлично се вклопуваат како дополнителна терапија за забрзување на процесот на лекување.

Нашата палета е составена од производи кои содржат екстракти и есенцијални масла.

Услови за користење на web-site / Kонтакт
Bionika copyright. Сите права задржани. Услови на користење / Приватност / Мапа на сајтот