Tregjet
Strategjia zhvillimore e Bionika-s, në fazën e parë është e fokusuar në tregjet e shteteve të Evropës Juglindore. Produktet tona, përveç në Maqedoni, janë në dispozicion edhe për konsumatorët e këtyre shteteve:

Sërbi
Kroaci
Shqipëri
Kosovë
Bosnja dhe Hercegovina;
Mal të Zi
Rumani

Në të ardhmen fokusi ynë do të zgjerohet në të gjithë shtetet e Evropës Juglindore. 

Terms of Website use / Kontakt
Bionika copyright. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Kushtet e Perdorimit / Politika e privatësisë / Harta e Faqes