Kariera/punësimi

“Për njerëzit bëhet fjalë”  (“People matters”)  dhe këta janë përparësia jonë konkuruese.

Ndërtojmë mjedis ku punëtorët janë në vend të parë dhe kushtojmë shumë kujdes në zhvillimin e tyre personal dhe profesional.

Ne dëshirojmë që klientët dhe konsumatorët tanë të na njohin me ndihmën e kualitetit të punësuarve tanëtone. Kjo është kulturë organizative në kompaninë tone dhe vazhdimisht jemi në kërkim të kuadrit profesional që përshtatet në ekipin tonë

Nëse edhe ju deshironi të bëheni pjesë e ekipit, të lini gjurmë individuale ose ta vizitoni kompaninë tone që të njiheni me punën dhe me personelin, atëherë paraqituni më poshtë.

Terms of Website use / Kontakt
Bionika copyright. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Kushtet e Perdorimit / Politika e privatësisë / Harta e Faqes