ANTROLIN
ANTROLIN® 0,3% + 1,5%

krem rektal

Përbërja: nifedipinë, lidokainë

Forma farmaceutike: krem rektal

Grupi: barëra të tjera antihemoroidale me veprim lokal                                         

Indikacionet terapeutike: trajtim të hemoroideve, fisurarave anale (ragadëve anale) dhe sëmundjeve të tjera proktologjike, kryesisht që kanë të bëjnë me hipertoninë e sfinkterëve anal.

Paketimi: Al tubë х 30 g + LDPE aplikator (kanullë)

Statusi rregullues: RX 

Terms of Website use / Kontakt
Bionika copyright. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Kushtet e Perdorimit / Politika e privatësisë / Harta e Faqes