IMUNIKS
IMUNIKS

 Kombinim unik i Spirulinës dhe tharmit të birrës, të pasuruar me selen

                             ·         100 mg pluhur nga spirulina

·         10 mg tharm të birrës të pasuruar me selen (ekvivalent me përmbajtjen prej 10 – 20 μg selen, në formë të selenit organik)

Kush duhet të përdorë IMUNIKSIN:

•        Njerëz me imunitet të zvogëluar;

•        Njerëz me mungesë të vitamineve dhe mineraleve, si rezultat i gjendjeve ose sëmundjeve të ndryshme patologjike;

•        Persona të lodhur fizikisht apo mentalisht;

•        Njerëz të moshuar;

•        Njerëz me aktivitete të zmadhuara ditore që ushqehen në mënyrë të parregullt.

Pse është i nevojshëm IMUNIKSI

Përdorimi i IMUNIKSIT ndihmon në forcimin e imunitetit dhe përmirësimin e aftësisë së trupit për luftë kundër infekcioneve. Poashtu, këto kapsula ndihmojnë gjatë: zmadhimit të aktivitetit trupor gjatë gjendjes së ushqimit joadekuat, të parregullt dhe të njëjtë (dietë, uri etj), për përmirësimin e rritjes dhe oreksit. Mund të shfrytëzohen edhe gjatë mungesës së paraqitur për shkak të sëmundjeve ose gjendjeve patologjike të ndryshme, kur nevoja për vitamina dhe minerale është e zmadhuar, gjegjësisht gjatë gjendjes së humbjes së zmadhuar të mineraleve (vjella, diarresë, djersitjes së fuqishme). Karakteristika më e rëndësishme e tharmit të birrës është përmbajtja e saj e lartë e vitaminave të grupit B (B1, B2, B6, biotin, niacin), që ndihmojnë në regjenerimin e sistemit nervor.

Përmban:

•        Rreth 60% proteine, me të gjitha amino acidet esenciale, të balancuara në mënyrë perfekte;

•        Makro dhe mikro elemente minerale: natrium, kalcium, magnezium, squfur, fosfor, jod, hekur, zink, bakër, selen, molibden, fluoride;

•        Vitamina: A1, B1, B2, B6, C, E, B12

•        E pasur me fitonutricientë dhe antioksidantë;

Mukopolisaharide, manitol, acide nukleike, acid alginin, fibra bimore etj. 

Terms of Website use / Kontakt
Bionika copyright. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Kushtet e Perdorimit / Politika e privatësisë / Harta e Faqes