PERLUKSAN

PERLUKSAN™ zgjidhje natyrale për dhimbje

Shtesë për ushqim

Ekstrakt nga meli – alfa acide (Humulus lupulus), 30 kapsula të buta me xhelatinë

Një kapsulë e butë me xhelatinë përmban: 150 mg alfa acide – ekstrakt nga meli

                                               

Veprimi

PERLUKSAN™  kapsulat shpejtë i reduktojnë enzimet që shkaktojnë dhimbje, kurse nuk veprojnë në enzimet që mbrojnë sistemin digjestiv.

PERLUKSAN™  kapsulat nuk përmbajnë komponentet e melit që mund të shkaktojnë fjetje ose të veprojnë si fitoestrogjene.

Përveç kësaj, kapsulat përmbajnë vaj eterik xhenxhefili dhe nane, që të parandalojnë vështirësitë eventuale gastrointestinale. 

 

Pse të përdorni PERLUKSAN™

Komponenta aktive e kapsulave të buta Perluksan – alfa acidet, rezultojnë me uljen e shpejtë të dhimbjes, vetëm për 2 orë, pas marrjes së kapsulës.

Ndihmon në uljen e shpejtë natyrale të dhimbjeve të përkohshme dhe të përhershme gjatë jetës së përditshme, kontribuon në nyje të shëndetshme dhe mobilizim, pa vështirësi gastrointestinale. Rezulton në uljen e dhimbjes në të gjithë pesë aspektet, duke përfshirë: qëndrimin, shtrirjen, uljen, ecjen dhe përdorimin e shkallëve.

 

Dozimi

Për të rriturit: dy herë në ditë nga një kapsulë të butë me xhelatinë, gjatë kohës së ngrënies.

 

*PERLUKSAN™  markë tregtare që përdoret me leje

Terms of Website use / Kontakt
Bionika copyright. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Kushtet e Perdorimit / Politika e privatësisë / Harta e Faqes