Uslovi za korišćenje web stranice
Bionika Pharmaceuticals objavljuje informacije na svojoj web stranici u cilju informiranja i edukacije.

 

Svi posjetioci web stranice su suglasni sa sljedećim uvjetima korištenja:

Opis pojedinačnih proizvoda na www.bionikapharm.com sadrže isključivo informacije i uputstva koja su odobrena od Agencije za hranu i veterinarstvo i Agencije za lijekove i medicinske proizvode te su sastavni dio pakiranja. Bionika Pharmaceuticals ne može biti na bilo koji način odgovorna ako se proizvodi koriste na suprotan način od uputstva.

Bionika Pharmaceuticals će nastojati da informacije na www.bionikapharm.com budu točne i pravovremeno ažurirane, ali ne može garantirati niti preuzeti odgovornost za to.

Ime Bionika Pharmaceuticals kao i sve informacije, grafički prikazi, vizualna i dizajnerska rješenja, fajlovi i prilozi, kao i nazivi proizvoda, su zaštićeni s pravom na industrijsko vlasništvo. Svaka njihova upotreba bez suglasnosti Bionika Pharmaceuticals tretira se kao povreda prava i podleže sankcijama.

Dozvoljeno je da se tiskaju ili kopiraju dijelovi web stranice isključivo za vašu osobnu upotrebu, ali ni jedan dio web stranice ne smije se kopirati ili čuvati na drugim web stranicama ili da se pak uključuje u drugi javni ili privatni sustav za elektronsko pretraživanje bez pismene dozvole Bionika Pharmaceuticals.

 

Bionika Pharmaceuticals poštuje privatnost posjetioca web stranice i neće omogućiti pristup tim podacima drugim osobama.

Informacije do kojih dođemo koristi ćemo isključivo za interne analize i statistiku u skladu s važećim zakonima, no isto tako ne odgovaramo za informacije do kojih druge osobe dođu na nezakonit način.

Bionika Pharmaceuticals će nastojati da web stranica bude neprekidno dostupna 24 sata i ne odgovara za povremene prekide koji su izvan njene kontrole.

Uslovi koriscenja sajta / Kontakt
Bionika copyright. Sva prava zadrzana. Uslovi za korišćenje / Politika privatnosti / Mapa Sajta