KERLAKS

Mikroklizmë me glicerolë, kamomile dhe mëllagë 9 gpër të rritur

Mikroklizmë me glicerolë, kamomile dhe mëllagë 3 gpër fëmijë

Përbërja:

1 mikroklizmë përmban:

  • glicerolë, nisheste gruri, ekstrakt të lëngshëm mëllage, ekstrakt të lëngshëm kamomile dhe ujë të pastruar.

Mekanizmi i veprimit:

  • E redukton fortësinë e jashtëqitjes (fecesë), e lyen dhe me këtë e lehtëson zbrazjen e zorrës së trashë.

Kundërindikacionet:

  • Mikroklizmat nuk duhen të përdoren për mjekimin e dhimbjeve akute të barkut ose çfarëdo dhimbje me prejardhje të panjohur.

Veprimet e padëshiruara:

  • Në rast të ndieshmërisë së pacientit nga ndonjë prej përbërësve ose nga ndezja e mëparshme e membranës së mukozës, mund të shkaktohet irritim i mukozës rektale.

Dozimi:

  • 1 deri 2 mikroklizma për periudhë 24 orëshe.

Mënyra e përdorimit:

Çdo mikroklizmë KERLAKS (Glicerolë, kamomile dhe mëllagë) është e paketuar individualisht me çka e garanton higjienën dhe prakticitetin e produktit deri në momentin e përdorimit.

Për të hapur kontejnerin, largoni qesen, kapeni për qafën e hollë dhe rrotulloni kapakun që ta hiqni. Gjatë hapjes mos e shtypni pompën, sepse mund të rrjedhë lëngu kur ta largoni kapakun. Lyeni majen duke nxjerrë një pikë nga lëngu dhe pastaj vendosni majen e kontejnerit në rektum dhe shtrydhni lëngun duke shtypur pompën elastike. Hiqni majen pa e çliruar presionin nga pompa dhe gjuani kontejnerin në shportën e mbeturinave.

Mikroklizmat të ruhen në vend të thatë në temperaturë ndërmjet 4 dhe 30ºC

Terms of Website use / Kontakt
Bionika copyright. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Kushtet e Perdorimit / Politika e privatësisë / Harta e Faqes