Левикер

Левикер®

ПРИРОДНО РЕШЕНИЕ ЗА ПОТКРЕПА НА ЦРНИОТ ДРОБ

 

ШТО Е ЛЕВИКЕР®

 

Левикер® е природен додаток на исхрана кој содржи стандардизиран екстракт од Prunusmume. Супер овошјето, познато како јапонска кајсија, се користи традиционално во Азија поради неговите хепатопротективни и антиоксидативни својства.

 

Левикер® содржи стандардизирана концентрација на олеанолна и урсолна киселина, две биоактивни природни состојки на Prunusmume, како и холин.

 

Левикер® придонесува за одржување на нормалната функција на црниот дроб и за нормален метаболизам на мастите

 

Состојки:

1 таблета

Prunus mume         стандардизиран екстракт

 

                 150 mg

Холин

                82.5 mg

 

 

 

 

 

 

Холинот придонесува за нормален метаболизам на мастите.

Холинот придонесува заодржување нанормалната функција на црниот дроб.

 

Содржи засладувач.

 

ПРЕПОРАЧАНО ДОЗИРАЊЕ НА ЛЕВИКЕР®

 

Препорачано дозирање е 1 таблета Левикер® дневно да се земе со чаша вода, најдобро наутросо по јадокот, во времетраење од 3 месеци.

 

КОГА СЕ КОРИСТИ ЛЕВИКЕР®

 

Левикер® е природно решение за поткрепа на црниот дроб.

Cостојби кои се карактеризираат со акумулирање на масти во црниот дроб најчесто се без симптоми и се поврзани со животен стил без движење и нездрав начин на исхрана.

 

Дополнително Левикер® може да ја подпомогне функцијата на црниот дроб додека се употребуваат лекови кои го тераат црниот дроб “да работи прекумерно” (интензивен метаболизам).

 

За повеќе информации:  http://www.leviker-innov.com/science.html

Услови за користење на web-site / Kонтакт
Bionika copyright. Сите права задржани. Услови на користење / Приватност / Мапа на сајтот