Leviker

 

Leviker®

ZGJIDHJE NATYRALE PËR TË NDIHMUAR FUNKSIONET E MËLÇISË

 

ÇFARË ËSHTË LEVIKER®?

Leviker® është një shtesë ushqyese me bazë natyrore që përbëhet nga ekstrakti i standardizuar i Prunus mume. Ky superfrut, i njohur edhe me emrin kajsia Japoneze, është përdorur tradicionalisht në mjekësinë popullore aziatike për vetitë e tij hepatoprotektive dhe antioksidante.

Leviker® siguron një nivel të standartizuar të acideve oleanolike dhe ursolike, dy lëndë bioaktive natyrore të pranishme tek Prunus mume, si dhe të kolinës.

Leviker® promovon funksionet normale të mëlçisë dhe ndihmon metabolizmin normal të lipideve.

 

Përbërësit ushqyes:

Për 1 tabletë

Ekstrakt i standardizuar i
Prunus mume       

 

                 150 mg

Kolinë

                82.5 mg

 

 

 

 

 

 

Kolina kontribuon në metabolizmin normal të lipideve.

Kolina kontribuon në ruajtjen e funksioneve normale të mëlçisë.

Përmban ëmbëlsues.

CILA ËSHTË DOZA E REKOMANDUAR E LEVIKER®?

Doza e rekomanduar ditore e Leviker® është 1 tabletë në ditë e shoqëruar me një gotë ujë,  preferohet të merret gjatë vaktit të mëngjesit.
Kohëzgjatja e trajtimit është 3 muaj.

KUR DUHET TË PËRDORET LEVIKER®?

Leviker® është zgjidhja natyrale për të ndihmuar funksionet e mëlçisë. Çrregullimet yndyrore të mëlçisë karakterizohen nga grumbullimi i yndyrnave në mëlçi. Kjo sëmundje është asimptomatike dhe shpesh lidhet me jetën sedentare dhe dietat e pashëndetshme ushqyese.

Për më tepër Leviker® mund të ndihmojë funksionet e mëlçisë gjatë kohës që merren barna të cilat detyrojnë mëlçinë të “mbingarkohet” (metabolizëm intensiv).

 

Për më shumë informata:  http://www.leviker-innov.com/science.html

Terms of Website use / Kontakt
Bionika copyright. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Kushtet e Perdorimit / Politika e privatësisë / Harta e Faqes