ELLOVA

EllOva

MIO-INOZITOL & ACID FOLIK

 

ÇFARË ËSHTË ELLOVA?

 

EllOva është një shtesë ushqyese që mundëson marrjen e dozës ditore të rekomanduar të Mio-inozitolit dhe Acidit folik për të përgatitur trupin tuaj për një konceptim të shëndetshëm.

 

Përbërësit ushqyes:

Doza ditore (2 bustina)

 

Mio-inozitol

 

4 g

Acid folik

400 µg (200% SRD*)

 

 

 

 

 

 

*Sasia e Rekomanduar Ditore

 

Lëndët përbërëse:

Mio-inozitol; Lëndë holluese: Dekstrinë misri e tretshme; Lëndë që përmirëson shijen: Shije natyrale portokalli; Rregullues i aciditetit: Acidi citrik; Lëndë zbërthyese: Dioksid silikoni; Acid folik (acid pteroilmonoglutamik).

 

CILA ËSHTË DOZA E REKOMANDUAR E ELLOVA?

 

Doza ditore e rekomanduar e EllOva është 2 bustina në ditë / me diferencë 12 orë njëra nga tjetra dhe larg ushqimit  të cilat hidhen direkt në gojë ose treten në ujë, për të paktën 3 muaj.

 

CILI ËSHTË MOMENTI MË I MIRË PËR TË NISUR PËRDORIMIN E ELLOVA?

 

EllOva ka për qëllim përmirësimin e rregullësisë së cikleve menstruale dhe cilësinë e ovociteve brenda 3 muajve përdorimi ditor. Kështu, EllOva rekomandohet të merret në një minimum prej 3 muajsh.

EllOva mund të merret deri në tremujorin e dytë të shtatzanisë.

PAKETIMI

EllOva përmban 30 bustina me pluhur që tretet në gojë.

Bustinat janë të paketuara në kuti kartoni, së bashku me fletëudhëzues.

 

Për më shumë informata: http://www.ellova-women.com

Terms of Website use / Kontakt
Bionika copyright. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Kushtet e Perdorimit / Politika e privatësisë / Harta e Faqes