DIUREKS

DIUREKS – Diuretik natyral

Shtese per ushqim

 

Ekstrakt nga bishti i kalit (Equisetum arvense, Horsetail), 30 kapsula të buta me xhelatinë

Një kapsulë e butë me xhelatinë përmban 150 mg ekstrakt nga bishti i kalit.

Bishti i kalit shfrytëzohet me shekuj si diuretik oral për zvogëlimin e të enjturave.

Diureks ndihmon në :

► nxjerrjen e tepricës së lëngjeve nga organizmi gjatë të enjturave

► proceset e ndezjes së traktit urinar

► nxjerrjen e gurëve nga veshkat dhe nga rrugët urinare

DIUREKS (bishti i kalit) përmban dioksid silici i cili kontribuon në vendosjen e barazpeshës ndërmjet koloideve dhe kristaloideve dhe në këtë mënyrë parandalon formimin e gurëve.

Dozimi

Mbi 12 vjet dhe për të rritur, 1 kapsulë të butë me xhelatinë në ditë.

Terms of Website use / Kontakt
Bionika copyright. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Kushtet e Perdorimit / Politika e privatësisë / Harta e Faqes