SENTIS

 

SENTIS®

30 kapsula të buta xhelatinoze

Shtesë për ushqim

                                                           

Përbërja:

 

Një kapsulë e butë xhelatinoze përmban 200 mg ekstrakt nga rrënja e valerianës (Valeriana officinalis).

Përbërës të tjerë: vaj nga soja, xhelatinë, glicerol, dyll i verdhë blete, soja lecitinë, ujë i pastruar, ngjyra: briliant e kaltërt E133, dioksid titani E171, tartrazin Е102. 

 

Veprimi:

 

Rrënja e valerianës ka veprim qetësues dhe relaksues. Ndihmon në nxitjen e gjumit, për qetësim dhe për relaksimin e muskujve të butë

 

1. SENTIS® REKOMANDOHET PËR:  

 

  • Gjumë më të mirë
  • Përmirësim të gjendjeve të tendosjeve/shqetësimeve
  • Relaksim të trupit

 

2. PARA SE TË MERRNI SENTIS®

 

Sentis® nuk duhet të përdoret

  • Nëse nuk keni 12 vjet
  • Nëse jeni shtatzënë ose ushqeni fëmijë me gji
  • Nëse jeni të ndieshëm nga ndonjëri prej përbërësve të barit
  • Nëse më keni marrë bar për fjetje ose qetësim

 

Konsumimi i alkoolit mund ti rrisë efektet e produktit dhe duhet të shmanget.   

 

Konsultohuni me mjekun nëse vie deri te përkeqësimi i simptomave.

 

3. PARALAJMËRIMET DHE EFEKTET E PADËSHIRUARA

 

Nuk ka efekte të padëshiruara të njohura ose paraqitje të toksicitetit lidhur me përdorimin e dozave të rekomanduara.

         

4. DOZIMI DHE MËNYRA E PËRDORIMIT      

 

Fëmijë më të moshuar se 12 vjet dhe të rritur: 1 kapsulë në ditë.

Gëlltitni tërë kapsulën me ujë.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Mos i përdorni shtesat për ushqim si zëvendësim të ushqimit të llojllojshëm.                                                                 

Për informacione plotësuese drejtohuni te farmacisti ose mjeku Juaj.

 

 

Terms of Website use / Kontakt
Bionika copyright. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Kushtet e Perdorimit / Politika e privatësisë / Harta e Faqes